見到呢間野開果陣 我有一個好消息 一個壞消息好消息係 哎呀mr. dount既波堤黎到啦xd還記得在與男友台灣7日6夜時 食足咁多日 當早餐咁食啊= =|| 有時夜晚食完晚餐見佢未關門又心思思走入去買簡直係我台灣既大部分食糧= =+見到呢間野開當然就想衝過去試喇壞消息係.. 哎呀.. 薯皇汁左t____________t好後悔無食多幾次/_\ (佢地係同一鋪位)呢間野既波堤係凍的我係台灣食的是暖暖的 未至於凍0的朱古力真係太甜.. ( 食到我牙仔痛咁滯t.t )可能老左無咁嗜甜...不過值得一試的, 下次如果試既我會試無朱古力放面果0的畢竟香港重未有太多波堤出現嘛... (i miss TAIWAN/_\)同埋我比較愛吃暖暖熱熱既波堤 多過凍既波堤值得一提係呢度既服務唔錯OK殷勤~~ 果兩位姐姐( 我諗應該十零歲 )服務唔錯的另外一提, 呢間野有雪花冰賣的@@齋無朱古力面果0的好似$6有既好似$8我唔肯定呀 無望清楚;P但係就係有呢兩個價錢GE~~
見到呢間野開果陣 我有一個好消息 一個壞消息
好消息係 哎呀mr. dount既波堤黎到啦xd
有時夜晚食完晚餐見佢未關門又心思思走入去買

簡直係我台灣既大部分食糧= =+
見到呢間野開當然就想衝過去試喇
好後悔無食多幾次/_\ (佢地係同一鋪位)
呢間野既波堤係凍的
我係台灣食的是暖暖的 未至於凍
0的朱古力真係太甜.. ( 食到我牙仔痛咁滯t.t )
可能老左無咁嗜甜...
不過值得一試的, 下次如果試既我會試無朱古力放面果0的
同埋我比較愛吃暖暖熱熱既波堤 多過凍既波堤
值得一提係呢度既服務唔錯
OK殷勤~~ 果兩位姐姐( 我諗應該十零歲 )
服務唔錯的
另外一提, 呢間野有雪花冰賣的@@

齋無朱古力面果0的好似$6
有既好似$8
我唔肯定呀 無望清楚;P
但係就係有呢兩個價錢GE~~