2020-09-23 221 views
銅鑼灣嘅耀華街開咗一間唔多起眼嘅水泥風cafe,之前都見唔少人去打卡📷 主要以咖啡為主,亦提供輕食同少量主食選擇,但店舖座位唔多,建議大家要早小小去🙂 𝐈𝐧 𝐦𝐲 𝐭𝐮𝐦𝐦𝐲😋⠀1. Carbonara($88) ❤️⠀意粉質地唔會好稔,煮得剛剛好,食落醬汁幾好味😋,唔會太重蛋黃味,份量如果多少少會更好😗2. Avacado Sourdough ($108) ❤️Toast 上嘅牛油果蓉加咗檸檬汁同車厘茄,感覺fresh啲,另外仲有少少辣椒碎係面,好似有孜然嘅味道👀 Sourdough都算鬆軟,而且估唔到仲有咁大份炒蛋同沙律菜😮😮非常豐富👍🏻3. Iced Americano & Iced Latte ($40 & $42) ⠀咖啡可以選擇Fruity或Nutty,而我就嗌咗Fruity嘅Iced Americano,味道濃郁帶酸味,炎炎夏日飲返啲清爽嘢就最岩😌.⠀📍 The Coffeeology 銅鑼灣耀華街12號地舖

𝐈𝐧 𝐦𝐲 𝐭𝐮𝐦𝐦𝐲😋⠀
1. Carbonara($88) ❤️⠀

.⠀
📍 The Coffeeology
銅鑼灣耀華街12號地舖
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch