2020-12-10
一般來說我好少給予食評咁差, 時隔一年的午餐已經不如以往, 雖然係food court, 都沒有期望高質素服務,但一入去的服務有點感覺去了大排檔(侍應的語氣同聲調)見到 Set Lunch餐牌已經同以前有好大分別,冇咗我最鍾意嘅喇沙,唯有叫火車頭河粉, 因為餐牌沒有其他特別選擇,所以兩個都叫火車頭河粉份量亦唔錯,但係味道就....一個越式河粉最重要就係湯底,但個河粉一到我衹係影咗幾張相,應該都不用三分鐘,個湯底係普通暖暖的感覺, 肯定唔係熱湯,真係怕過牛肉放喺湯裏面會唔熟再試味道個湯完全冇味,係非常淡唯一最好食係火車頭入面嘅牛丸, 另外我哋加咗十蚊要牛油雞翼而另一份就叫咗春卷牛油雞雞翼不過不失,而春卷素菜餡料充足,都幾好味,柑桔檸蜜就好正常結帳時,一個侍應負責埋單,另一個侍應已急不及待幫我哋收晒枱面所有東西,感覺非常唔好。 我哋到嘅時候已經過咗兩點, 餐廳得幾枱客,又唔係急住用餐具,就要咁近距離幫我哋收拾,好似趕住放工咁 感覺其差
份量亦唔錯,但係味道就....
再試味道個湯完全冇味,係非常淡