2012-02-05 95 views
lunch 時間來到...得返一張枱, 遲來一步就要等LA><第一次來食, 店鋪細細的. 其實我真係幾中意呢D非連鎖餐廳: ] 呢到叫得做'阿一豬扒酸辣米綫 ' 我諗最好食都應該係豬扒酸辣米綫 LA 瓜. 但係睇睇下餐牌, 發現有皇牌套餐, 比單叫抵D WO = = 重可以飲紅豆冰, 所以就叫左個和味排骨米線配紅豆冰 ($30) 朋友叫左手撕雞水晶粉配紅豆冰 ($33) , 可以簡辣同唔辣, 我係唔食得辣, 所以簡左唔辣. 首先來左紅豆冰先LA 唔係好大杯, 都算係咁LA. 都幾多紅豆, 我一直都以為呢到GE排骨係上海排骨= = 但係原來係真係平時係屋企食果D排骨, 感覺都幾求其, 排骨唔算肥, 都有6舊到LA, D排骨煲到都幾'林', 味道都ok , 但係如果係上海排骨我會開心好多, 米線, 一D都唔好食, 好水的感覺, 一D都唔滑, 重有3舊白蘿蔔,我唔中意食蘿蔔, 所以無咩點食, 如果單叫GE話, 轉水晶粉係要+3蚊, 水晶粉係類似薯粉的質感, 麻麻. 如果重有機會來食GE話, 我會想試下呢到GE豬扒酸辣米綫 , 話晒都係招牌菜, 應該會好食GE
紅豆冰
首先來左紅豆冰先LA

唔係好大杯, 都算係咁LA. 都幾多紅豆,
排骨米線
, 所以無咩點食,
手撕雞水晶粉

, 見到人食, D豬扒都幾正, 又幾大塊下.
老闆 (我估計佢係老闆= =) 的服務態度幾好
2012-02-01
$30 (Lunch)
紅豆冰