2019-10-11 183 views
久仰大名!今日出開旺角順道試吓佢杯奶茶,點左兩個下午茶餐✨豬扒包$35✨吉列魚柳配沙律$40✨.茶王之王索價$88,依家最低工資$37.5,用兩個幾鐘嘅工資去飲一杯奶茶 so crazy😂最終冇勇氣嘗試,點左普通嘅奶茶。.食物賣相同質素都唔錯,價錢都算合理,同快餐店差不多。本來想叫蛋包包,店員介紹話係用四隻蛋包住三文治🥪,好似好heavy🤭.環境都唔錯光猛明亮,牆身用咗白色嘅瓷磚,地磚嘅pattern好懷舊,最難忘係佢啲金燦燦嘅餐具,真係有王者氣派。.講番杯奶茶,入口真係好順滑。可能奶比較多,茶味唔太突出,重口味嘅我比較喜歡茶香多啲,下次要叫少奶!有機會honey冇黐住我的話,都有衝動試吓杯$88嘅茶王之王🙈.整體來講,行過路過都不妨一試嘅!

整體來講,行過路過都不妨一試嘅!