2011-11-03 14 views
地點唔太顯眼, 同兩個人問路, 佢地都知道小曼谷o係邊 (好出名?) 所以未食感覺已經唔錯.我地兩個人6點去到, 只剩兩個卡位, 算幾多人 (眼看其他泰國餐廳由6點到8點都係拍烏蠅) 格局有d似舊式茶餐廳, 侍應好似係泰國華人, 都幾泰國feel.點左明爐烏頭, 海南雞飯同杯青檸沙冰.先講青檸沙冰, 好冰好夠味. 食辣野最啱飲. $17海南雞飯, 雞夠滑但飯太硬, 整體普通左d. $55烏頭, 夠晒料, 味道都唔錯, 魚夠滑湯夠甜. 有個阿叔waiter仲不斷教我地點食烏頭. $107下次會去試下海鮮. 注意: 其他枱對上菜等太耐有d微言, 最簡單既蒜蓉包, 比主菜仲遲上

點左明爐烏頭, 海南雞飯同杯青檸沙冰.

先講青檸沙冰, 好冰好夠味. 食辣野最啱飲. $17

海南雞飯, 雞夠滑但飯太硬, 整體普通左d. $55

下次會去試下海鮮.

2011-11-02
$80 (Last Night Supper)