今日食咗薯粉家嘅招牌薯粉家加太陽蛋,依然係好味嘅老友記!😋以前中學嘅時候就成日食,而家都仲係好鍾意佢哋嘅薯粉。薯粉好有嚼勁,唔會太過腍身,配上啲蔬菜同太陽蛋,味道好香濃。佢哋嘅醬汁同調味都好啱啱好,唔會太鹹或者太甜,好順口。👍太陽蛋煮得啱啱好,蛋黃好鮮美,蛋白唔會太老,口感好恰到好處。加上啲薯粉,真係好飽肚啊!份量方面都啱啱好,啲薯粉同啲蔬菜份量啱啱好,太陽蛋份量啱啱好,唔會太多或者太少,好啱啱好。👌不過,今次去咗薯粉家,發現佢哋嘅環境改善咗好多,仲多咗啲座位,而且整體裝修都更加現代化同舒適。😍總括一句,薯粉家嘅薯粉家加太陽蛋係依然係一道好好味又飽肚嘅美食,加上佢嘅改善又增加咗用餐舒適度,令人一試難忘!我會俾佢4.5顆星評分!⭐️⭐️⭐️⭐️✨
今日食咗薯粉家嘅招牌薯粉家加太陽蛋,依然係好味嘅老友記!😋