2018-10-24 2745 views
今日返工之後就約阿妹去行街,之後就行到登打士街搵Cafe食嘢。之後就上到去呢一間餐廳。裝修餐廳就用啡色同埋白色為主,燈光就用咗淡黃色嘅燈。感覺都柔和。地方寬敞,餐枱都幾大張。餐具餐具都幾乾淨,而且幾新淨。飲品美顏水果茶呢個茶裡面有士多啤梨、菠蘿等等嘅落去有好香嘅桃味。呢杯應該有400-500ml.食物德國腸拼野菌雜薈野菌雜薈內有秀珍菇、雞髀菇、德國腸有雞肉同豬肉腸。味道有少少辣,有少少醋嘅酸。雞脾菇爽口彈牙。如果有碗白飯,送飯一流。黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉帶子本身比出面嘅帶子大隻;煎到金黃色,食落去好軟而且好滑。意粉偏向幼身,食落去好爽口。虎蝦都幾大隻,食落去都幾甜。黑松露鮮帶子焗啡菇左手邊呢係沙律:佢就加左芝麻醬,菇上面呢有帶子同埋黑松露。食落去有松露嘅香氣同帶子嘅鮮味互相配合。磨菇就好成個手掌掌心咁大,食落好濃嘅菇味。心太軟切咗去有流心嘅效果:心態軟內朱古力味濃。如果用旁邊嘅忌廉混埋一齊食,味道啱啱好。服務態度我覺得佢地服務好好,一舉手🙋就人走過嚟。落單又會覆一次單。
裝修

餐具
餐具都幾乾淨,而且幾新淨。

飲品
美顏水果茶

食物
德國腸拼野菌雜薈

黑松露油炒鮮帶子虎蝦意粉

黑松露鮮帶子焗啡菇

心太軟

服務態度
我覺得佢地服務好好,一舉手🙋就人走過嚟。落單又會覆一次單。
Type of Meal
Dinner