2022-10-13
十幾個人一早黎訂枱,包左間大房,開始感覺環境都唔差,到人多既時侯閂門勁唔通風,換氣率好差。環境都唔係重點,價錢性價比真係勁差,三百幾蚊既價錢,食物選擇勁少,雪櫃野食兩個櫃一眼睇曬,就算比錢叫牛黎食啲質素都係勁韌唔新鮮,一舊舊擺落火鍋要勁耐先得。刺身上枱,一上碟完全睇得出冇誠意,三文魚黑邊厚切,刺身一舊舊大細不一,完全係亂切冇刀功,而且咀嚼落去有啲香口膠既感覺,刺身唔係任食見大家到都可以食剩,可想而知好劣。唯一可以讚既真係個海鮮,比較算好食又大盤,有鮑魚、蟶子、帶子,熱辣辣大大盤係好食。重點坊間呢個價錢正常罐裝啤酒可以任飲,雪糕可以任食,呢間完全係冇,全部酒水都係收費。最重點埋單送雪糕,個店員一大盤雪糕送到入黎放低就走左,點知返轉頭講一人一杯雪糕,仲話我地離曬譜,服務真係好惡劣,邊個會貪你一杯雪糕,仲要係最平既雀巢雪糕,呢樣真係嬲。