真係好耐都無食過咁好食既雞蛋仔同格仔餅!! 之前個個朋友都話北角雞強仔好好食, 咁就去試下啦!但係原來係勁林, 蛋味又唔多夠!~之後朋友話呢間係一流, 我都半信半疑咁走去試, 點知一試, 果然係同北角雞蛋仔係兩回事!! 佢地d雞蛋仔夠脆, 蛋味十足!! 但係脆得黎又唔會太硬, 帶有少少林!~可以話係外脆內林!~食完又想食, 所以試埋個格仔餅!~ 超有口感, 同一般既格餅都好唔同!~一般既格餅睇落會好黑, 放多陣就會林晒...但係呢間我食到最底都未林!~佢地賣野既方式仲好多秩序, 會派number, 可以減少客人拗交既可能性, 簡直係一間perfect store!~希望佢可以keep住個水準同服務態度~~~!!
希望佢可以keep住個水準同服務態度~~~!!
2012-01-10
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$20 (Other)