2015-04-15 2144 views
昨天是我和男朋友拍拖三週年紀念, 原本男朋友訂了尖東食, 但係收工都要八點, 只能取消BOOKING. 上OPENRICE 睇下有無其他選擇....找一下后發現工廈晚餐價錢都唔貴, 就試下FRIENDMILY星期二晚無需等位, 侍應給了兩杯 Lemon Water, 感覺比其他餐廳好, 我們點了以下兩款SET DINNER. 餐湯什菜湯, 無咩特別, 但牛角包新鮮焗真係好好食男朋友週年紀念叫左BOSTON龍蝦意大利蛋麪, 超靚, 味道唔錯, 係龍蝦肉少左D我就叫左蟹肉紅花意大利飯, 味道好味, 唔會太DRY.紅花配落黃色, 賣相不錯最後佢支CIDER真係超好飲,花香味,好少有,極力推介,會再來SHADOW

餐湯什菜湯, 無咩特別, 但牛角包新鮮焗真係好好食

龍蝦紅花意大利蛋麪
我就叫左蟹肉紅花意大利飯, 味道好味, 唔會太DRY.
紅花配落黃色, 賣相不錯
紅花蟹肉意大利飯

SHADOW

2015-04-14
$220 (Dinner)
Celebration
Anniversary