2019-08-31 1017 views
呢排見網上訂座app有折扣優惠 所以即刻book枱黎食 我地book左下晝5:30 因爲時間尚早,所以都係得幾枱人 我地有得坐卡位...環境唔錯,美中不足嘅係個地下好滑..有啲油嘅感覺。一坐低就急不及待叫野食啦 我地最後叫左牛舌套餐 半份護心肉 半份霜降牛小排 鰻魚炒飯。未上菜之前 店員已經預備好4碟前菜 有我最鐘意食既泡菜 前菜可以任fill添炑八仲提供左一大碗新鮮沙律 生菜籃 唔洗擔心成餐得烤肉 有番蔬菜balance 番!上菜好快 我地唔洗等太耐就有得燒啦...霜降牛小排超好食 雖然唔算大舊 好有油香 又好夾蔥蒜味 好快已經俾我地清哂!牛舌套餐包薄切 厚切 角切牛舌 個人最鐘意食薄切 就咁燒一燒就可以食,肉質一流!呢度出名既護心肉都好好味,口感鬆軟!鰻魚炒飯口感唔錯 鰻魚燒得好香,飯粒分明 !韓燒獨有既爐邊泡菜蛋同芝士栗米我都好鐘意食 呢度既店員亦會主動問有冇需要refill 十分細心因為有折扣優惠 我地兩個人埋單三百蚊都唔洗 CP值咁高既一餐 真係令人十分滿足 下次會再幫襯

上菜好快 我地唔洗等太耐就有得燒啦...

呢度出名既護心肉都好好味,口感鬆軟!

鰻魚炒飯口感唔錯 鰻魚燒得好香,飯粒分明 !

2019-08-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$145 (Dinner)
  • 牛舌
  • 霜降牛小排