2023-06-05
餐廳門口有張悠閒的藤椅,就吸引咗我入去試一試,希望有種恬靜悠閒度假的感覺。誰不知一入到去,人唔太太多,但被告知用餐時間90分鐘😰,用QR code 落單,感覺冷冰冰,亦即刻有壓力。喺入去之前, 店員仲好熱誠咁俾咗個menu我睇,入到餐廳用QR code看Menu。我想攞返個實物Menu 仔細咁睇,點知店員話實物Menu唔作準, 咁都得嘅?! 咁入去之前又俾人睇😤我叫咗一份三文魚cream cheese panini 及一杯凍75%朱古力咖啡。Panini難食過Starbucks同Pacific Coffee,口感好硬又凍。朱古力咖啡正正常常,隻杯邊有朱古力嘅裝飾,但略嫌太貴同太打卡好主。呢間係百份百打卡為主嘅餐廳,店員態度冷冰冰完全沒有感情。打卡嘅朋友可以試一試,食好西嘅朋友就可以唔使試!🤪
呢間係百份百打卡為主嘅餐廳,店員態度冷冰冰完全沒有感情。
打卡嘅朋友可以試一試,食好西嘅朋友就可以唔使試!🤪