2021-11-02 709 views
成日經過都見唔少人食,今次終於幫襯試吓。叫咗大門特製同大門拉麵。呢度冇得指定麵嘅硬度,心諗都唔緊要啦,正正常常就得。入座時只有大概三枱顧客。落單後慢慢等到餐廳滿座。中途聽到有客人專程早到幫家人攞位,表示平時好快滿座。後來等到新入座嘅客人都有得食,我張枱都仲係冇野嚟🥲 通知職員後,原來係廚房搞亂咗啲單。但如果樓面職員都留意下啲客人的話,可能就唔使等半個鐘先可以開餐🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♀️唔知係咪因為催過單,兩碗拉麵嘅麵都非比尋常咁硬⋯ 真係冇食過咁硬嘅拉麵!!!唔太清楚大門拉麵嘅湯sell咩特點。但飲落就冇豬骨味,反而非常重鰹魚(粉)味。雖然價錢比同商場內嘅拉麵店平,不過質素麻麻。見Openrice咁多好評,唔通係因為我黑仔🥲
成日經過都見唔少人食,今次終於幫襯試吓。

雖然價錢比同商場內嘅拉麵店平,不過質素麻麻。
見Openrice咁多好評,唔通係因為我黑仔🥲