2009-07-24 116 views
星期日落九龍城搵食 朋友話想食西餐 "港式"西餐果隻~~~据扒 !!想到尼道曾經有些名氣美斯 8點鬆D推門入去 下......居然得小貓幾隻 有D不好預兆..6個人一人叫一份 $50~$80不等扒餐 所落ORDER 6成7成熟 來到全部都Well done??當然西冷或者牛柳已經冇分別 只有UN字同冇乜肉味 分別在於價格上我同其中一人各叫散 另加飲品 不太貴主食+凍飲$42 牛肉燴意味都OK 肉質一般反之咖哩牛腩反 都UN而且有"SO"味?? 入唔到口 叫人換上咖哩魚柳好可怕係"SO"味係出自咖哩 魚柳又炸到似豆卜好爛 朋友話冇下次

好可怕係"SO"味係出自咖哩 魚柳又炸到似豆卜好爛
朋友話冇下次
2009-07-12
$70 (Dinner)
  • 餐飽同餐湯