2009-02-06
我早兩日光顧zoe cafe, 覺得佢既質素唔系好得, 2個人order 左2件cake, 分別係zoe cake同埋一件類似係紅草莓既cream cake...本來想試1459, 但係無晒啦...先說cake既味道, zoe cake, 係榛子蛋糕黎ge, 味道淡淡, 唔容易feel到榛子材料,d奶味好重, 本人覺得唔係太好食, 仲有很多改善空間. 至於, 紅草莓既cream cake 就好一d啦, 夠料, 味道都好清香, 有想食多一件衝動.侍應既service 好差, 只係識收錢, 又唔理d客, 叫極都唔應, 飮品要20分鐘先可以送到比客, 唔ok喔~~~若談到價錢, 就唔係好得啦, 佢地賣既cake要成$30.- 一件, 同埋每人最低消費係50.-, 加埋10% service charge, 成$70.- 一個人, 實在太貴, 相信唔會有興趣再幫襯啦.