2018-05-28
首先我唔係食家, 我亦懶寫評價(一係特別好一係特別衰 再唔係就有特色)其實食2次, 睇左post話意粉好, 的確真係幾好食, 不過無影相, 前菜 煙肉帶子及素卷素卷(唔知個菜名)一般無乜特別別, 煙肉帶子(今次係唔記得個名)個人認為可以一試, 除左你想像到本身呢2樣野加埋無得輸之外, 係有驚起的主菜意粉食左2款, 黑松露野菌忌廉汁手扭麵 及 燴海鮮蕃茄醬墨魚麵2樣都係手製意粉 口感煙韌特別, 2款既手製意粉係唔一樣既, 不過墨魚麵就有種草香味(岩唔岩你口味就睇個人)之後就係豬同牛2個都唔錯 都係推介, 牛係4人用, 牛唔多講(唔識講), 講豬, 豬係slow cook, 岩岩好 少少粉紅, Juice唔會干, 另一賣點係個柚子醬, 夠意式其實仲有食無骨春雞, 原隻上 無影相 不過就一般pizza試過2款, 都無影相, 一款係風腿火箭菜pizza, 無特別, 另一款係芝士4重奏, 唔錯, 幾香芝士味, 2款批底屬簿批夠脆, 有機會係可以試下*其實佢配菜用料都唔錯 焙乾蕃薯乾都好好食甜品至於呢個呢 都係屬於好食既 應該係甜品點之上為前題心太軟同Tiramisu就一般拿破倫好脆(次推)
前菜 煙肉帶子及素卷
主菜
之後就係豬同牛
其實仲有食無骨春雞, 原隻上 無影相 不過就一般
*其實佢配菜用料都唔錯 焙乾蕃薯乾都好好食
甜品
至於呢個呢 都係屬於好食既 應該係甜品點之上為前題
心太軟同Tiramisu就一般
拿破倫好脆(次推)
香蕉拖肥幾特別, 唔會太甜(首推)