2020-11-27
原價每位$488,任食2小時在網上購買每位可享減$40~60價錢優惠,而即日再付服務及茶介費每位大若$70.侍應非常勤快落力有禮 大閘蟹上枱超快食都食唔切最終一人食了14隻,而鹽焗蟹,有驚喜2小時過後,埋完單,侍應也按人流而定,沒有 催促客人立即離開,抵讚,希望下年沒有限聚令,我可以再约多些朋友擦餐勁。大閘蟹點餐紙 ~清蒸/花雕/醬油鹽 ,三款選擇任食.每位再加送上一客原盅螺頭花膠湯,蠔皇8頭鮑魚花菇時菜.其餘甜品 ,片皮鴨自助服務。環境乾淨衛生,開揚光猛螺頭花膠瘦肉湯~湯味不濃不淡,滋陰補腎。蠔皇8頭鮑魚花菇時菜~食材有質素,很入味清蒸用間條繩/白繩去分蟹公/蟹乸每隻蟹大約三至四兩 ,每隻都大致上肥美多膏自助甜品區~薑茶芝麻湯圓 ,桂花糕 ,楊枝甘露, 豆腐花, 黑糖蜂巢糕, 清甜柚子糕 ,雪糕,蛋白杏仁茶,薑汁千層糕.只試了幾款甜品,味道口感也不錯,因為太飽,實在食不落其他了糯米飯出奇好食 片皮鴨質素不錯,但飽皮就要改善,因為蒸得太耐,太濕,包著不好吃,影響了整體口感效果。薑茶湯圓
大閘蟹點餐紙 ~
清蒸/花雕/醬油鹽 ,三款選擇任食.
每位再加送上一客原盅螺頭花膠湯,
蠔皇8頭鮑魚花菇時菜.
其餘甜品 ,片皮鴨自助服務。
環境乾淨衛生,開揚光猛
螺頭花膠瘦肉湯~
湯味不濃不淡,滋陰補腎。
蠔皇8頭鮑魚花菇時菜~
食材有質素,很入味
清蒸用間條繩/白繩去分蟹公/蟹乸
每隻蟹大約三至四兩 ,每隻都大致上肥美多膏
自助甜品區~
只試了幾款甜品,味道口感也不錯,因為太飽,實在食不落其他了
糯米飯出奇好食
薑茶湯圓