2023-04-27 852 views
以前油麻地素食來說真係唔錯,經常會去。而家開咗喺上水之後價錢又貴左好多,食物質素變得一般,份量很少,服務態度又差,而且只有外賣,真的很失望可懷念以前的感覺,不會再比機會!!以前油麻地素食來說真係唔錯,經常會去。而家開咗喺上水之後價錢又貴左好多,食物質素變得一般,份量很少,服務態度又差,而且只有外賣,真的很失望可懷念以前的感覺,不會再比機會!!以前油麻地素食來說真係唔錯,經常會去。而家開咗喺上水之後價錢又貴左好多,食物質素變得一般,份量很少,服務態度又差,而且只有外賣,真的很失望可懷念以前的感覺,不會再比機會!!
可懷念以前的感覺,不會再比機會!!
2023-04-27
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$65 (Dinner)