2019-08-06 51 views
滿屋有三間分店,為大家一一介紹🥳種類方面同一般放題沒差~落單後食物好快送上,冇漏單既情況👍🏻👍🏻刺身方面種類唔係特別多,但尚算新鮮👍🏻推薦: 帶子,甜蝦,油甘魚以上三款刺身比較新鮮,性價比較高壽司方面種類算多,個人認為幾好👍🏻推薦: 軍艦類 (海膽墨魚,芥辣八爪魚) 以上兩款軍艦質素同元氣不相伯仲,放題店黎講算高質。海膽唔會苦👍🏻手卷類 (海膽手卷) 其他放題會食到苦味,但今次係食到鮮甜味,非常加分👍🏻火炙類 (例如蟹棒,鰻魚等等👍🏻) 熟食方面種類多,係各大連鎖放題入面做得比較好推薦: 芝麻雞翼,天婦羅同串燒要特別講嘅係天婦羅。以往放題食天婦羅嘅感覺同食面粉無分別,因粉厚餡少🤦🏻‍♂但今次餐廳係完全相反,粉簿多餡👍🏻天婦羅蝦大隻多肉新鮮👍🏻甜品方面Movenpick/ HaagenDazs每人一抔,都叫值回票價🤪唔鐘意食雪糕可以食凍櫃既甜品,不過唔太推介🥵🔸晚市特價時段做緊188加一,正價228加一
滿屋有三間分店,為大家一一介紹🥳
種類方面同一般放題沒差~
落單後食物好快送上,冇漏單既情況👍🏻👍🏻

刺身方面
種類唔係特別多,但尚算新鮮👍🏻
推薦: 帶子,甜蝦,油甘魚
以上三款刺身比較新鮮,性價比較高

壽司方面
種類算多,個人認為幾好👍🏻
推薦:
軍艦類 (海膽墨魚,芥辣八爪魚)
手卷類 (海膽手卷)
其他放題會食到苦味,但今次係食到鮮甜味,非常加分👍🏻
火炙類 (例如蟹棒,鰻魚等等👍🏻)

熟食方面
種類多,係各大連鎖放題入面做得比較好
推薦: 芝麻雞翼,天婦羅同串燒
天婦羅蝦大隻多肉新鮮👍🏻

甜品方面
唔鐘意食雪糕可以食凍櫃既甜品,不過唔太推介🥵

🔸晚市特價時段做緊188加一,正價228加一