2017-07-31 223 views
星期日周圍都多人吃野,同老公諗住入西貢吃葡國菜,點知搬左⋯突然諗起有訪問提到 魏駿傑 系西貢開左間泰國菜,抱住一試的態度!由於星期日好多都bk左枱,中間發生左關於換枱小插曲,經理好快處理左⋯「溫馨提示:周未去記得提前訂台,夏天吾想坐出邊,記得bk室內」必點既生蝦,夠新鮮,我地仲點左2客⋯仲叫左牛同豬串燒,值得推介,吾系個d咬極咬吾開個種,好軟身既肉👍🏻鐵板芒果炒牛柳,有菠蘿同芒果選擇,店員推介芒果,我就揀左芒果,出奇地芒果同黑椒牛柳味道好夾🤤點少得 炒金邊粉,呢間同出邊既做法好唔同,個味道要自己去試,用言語形容吾到⋯夏日炎炎 一定叫反杯 芒果沙冰,都系個句同外面既做法好吾同,一定要試飲一杯!👍🏻漏左⋯仲叫左份小吃拼盤,吾算好油膩,整得幾好🙂呢間泰國菜,賣既吾系藝人名字,而系有水準既泰國風味菜,一定會再去吃p.s餐廳望海,風景吾錯
必點既生蝦,夠新鮮,我地仲點左2客⋯

漏左⋯仲叫左份小吃拼盤,吾算好油膩,整得幾好🙂
p.s餐廳望海,風景吾錯

生蝦
牛豬串燒