2022-12-29 287 views
網上見到好多好評,就book左間餐廳試下。星期六大約7:00到達,只有兩台客,心諗可能其他人未有咁早食飯吧。打開Menu ,都係叫下啲tapas,風乾火腿,西班牙海鮮炒飯之類,價錢的確係幾抵嘅,餐牌上見唔到西班牙特色飲品sangria,就問吓侍應有冇啦,侍應話入去問下,幾分鐘後侍應竟然同我講佢哋有sangria,但唔係沙冰,只有liquid的,搞到我一頭霧水,係咁嘅情況下當然唔好搏啦,所以帶咗其他飲品就算啦。我唔係叫咗好多嘢食,因為覺得佢唔正宗,好食就在家,唔好食就走人。風乾火腿好明顯唔係即切果d,都叫不過不失冇所謂啦。青口估計雪藏咗好耐,好乾同埋好鹹。另外,西班牙海鮮炒飯,第一啖已經食到成舊味精,無散開的。最後冇食晒就埋單走人,一定唔會有下次。good luck。

網上見到好多好評,就book左間餐廳試下。

風乾火腿好明顯唔係即切果d,都叫不過不失冇所謂啦。

青口估計雪藏咗好耐,好乾同埋好鹹。