2018-04-01 516 views
今日搵阿爸阿媽食飯,唔想成日去飲茶,佢就帶咗我黎食意大利餐,係意大利快餐!位於商場裏面非常多人,街坊生意,價錢都幾平,午餐時段需要等位,等左15分鐘左右就有啦老豆要食肉叫咗一個牛扒,牛扒有手掌咁大,配菜仲有飯,啱晒啲男人!牛扒略為老了一點,熟了一點,一分錢一分貨老豆都好滿意阿媽揀咗紅汁牛腩飯,湯汁太鹹,肉質又係太老,最後都要叫侍應換過一個,不過換返嚟都係一樣,都係算吧啦我叫左個集菌海鮮燴飯,恕我直言10分難食. 整個飯就只有鹹味,不停飲水,海鮮又唔新鮮,當然知道係雪藏但係啲蝦係梅的,啲菇又唔入味有陣臭菇味係呢個雞亦正常好多,熟到啱啱好味道都不錯正如之前咁講街坊生意街坊口味街坊價錢,普通街坊應該覺得幾好,但係我寧願都係食貴DD

係呢個雞亦正常好多,熟到啱啱好味道都不錯