2016-08-12 1129 views
話說今晚去了灣仔街市附近的(曾經有好多明星去食)的祥x食晚飯,估唔到現在比隔離間駒x收購埋,其實兩間都食過好幾次,所以都照坐底食,唔講出品差左,最使人討厭是服務差,正所謂無咁大個頭,就唔好戴咁大朵帽,一間廚房煮4個鋪嘅餸小弟叫了兩個炒菜和一個蒸𧎚,結果三吹四請下,一個小時後都欠一個炒通菜,唔喺得我唔老嚟,同場仲有四五張枱都欠菜送上而走人(有一對情人一味都無食過)事關他們招呼強人緊要(他們事關點埋刺生,海鮮之類,所以無理大家奌的小炒),所以如果你們曾經是這兩間店的食客,建議你們一喺點D貴嘢食,一喺你們唔肚餓就去吧😡😡😡
2016-08-12
Type of Meal