2017-07-19 2629 views
今日又遇上「極品」服務!一早已有訂位、嚟到知客帶我地入座、點知原來係一張完全冇枱布冇擺設嘅枱、等咗起碼五分鐘...才有人嚟舖枱布(曾嘗試叫經過嘅服務員或黑衫經理)、卻都視而不見、充耳不聞!😳但都比不上舖枱布嗰位姐姐、離譜到差不多係將D筷子碗碟..都用「掟」既手法上枱、更過份既係飛D「牙籤」落枱(由好友眼鏡旁位置)、第一次見成日笑笑口嘅好友忍唔住話佢「仙女散花」呀?但佢時運高聽唔到....一於少理!唉....又無言!😳😳😳食物只屬一般、只不過地點好、方便約聚、午餐三人埋單六百幾!應該仲有好多選擇!咁嘅服務態度不會有回頭!😤😤😤
今日又遇上「極品」服務!