今晚約左班舊同事食飯慶祝其中一個人生日! 以為之前D comments 都ok! 所以決定黎呢度食! 點知簡直一肚氣!食物方面, 百零蚊我唔期望太高!! 還可以吧!最大問題係侍應態度簡直匪義所思!! 由開始食已見waiter 面黑黑! 佢\地$98 per head, drink 另計, 但可refill! 最初一位waitress 己confirm 如order 了orange juice 的可refill apple juice, 當叫一位waiter 幫我地refill 既時候, 佢\話唔得, 我地就講返先前waitress confirm 左ok 既! 呢位waiter 好不客氣地話“你地要既咪比你囉!!”然後又係o個個waitress, 佢\同我地講, 你地有兩位朋友未黎牙? 但係你地個booking 係7 點到9點wor! 依家已經......咁我地最多比你去到9點半架咋! 係呀, 一早己經講左你地知得兩個鐘! 已經比你地多左到9點半!! 當時因為有2個朋友開會走唔到,所以先至等佢\地到8點幾! 當然, 我地知道理係餐\廳o岩既! 但當時全間餐\廳起碼仲有一半位無人座! 點

食物方面, 百零蚊我唔期望太高!! 還可以吧!

然後又係o個個waitress, 佢\同我地講, 你地有兩位朋友未黎牙? 但係你地個booking 係7 點到9點wor! 依家已經......咁我地最多比你去到9點半架咋! 係呀, 一早己經講左你地知得兩個鐘! 已經比你地多左到9點半!! 當時因為有2個朋友開會走唔到,所以先至等佢\地到8點幾! 當然, 我地知道理係餐\廳o岩既! 但當時全間餐\廳起碼仲有一半位無人座! 點解唔能夠彈性d處理呢件事呢! 你話如果有好多人等緊位, 我梗比返張檯出黎比你啦! 呢位waitress仲要好寸咁繼續講, 我地講左比你知係兩個鐘就兩個鐘, 如果個個人客都咁樣, 咁冇意思架嗎!! 由頭到尾不停咁講..我地冇辨法插到咀!!! 凈係\"咁... \"呀... 就比佢\駁咀截住!總之就係你要埋單, 就算當時大把位!!

仲有,成晚唔會‘幫你’收碟, 只會埋黎好灰氣咁講“有冇人隻碟唔要架喇? 攞比我ar! 唔該都冇聲, 要我地自己由檯尾遞過去檯既另一邊比佢\! 未試過行去你個位到收!!

最後先經典, 我簽咭埋單個陣我問個waiter使唔使簽名落張單上面, 大家都知有D食市會攞你張咭碌之前要你簽名落張單到架嗎,佢\竟然一句\"得\"埋黎話\"我都冇叫你簽\"

好老實講,我唔需要你好有禮貌既招乎!但最基本既禮貌一DD 都冇不突止仲要咁過份! 真係好多年都未試過仲有呢D咁既招呼! 簡直“不知所謂”匪義所思!!!!

一定絕對唔會再去!!