2007-12-13 22 views
早兩日前同幾個朋友打邊爐不停想邊間好呢,行下行下入左去d野食真係好差睇到都唔知食唔食好 小弟睇到這段文章(完全同意)但小弟想加好多一樣野,他的服務員差到冇得頂,好野,甘都好得做我比個叻佢\,我發現他們的碗,好像比人用過的,我向服務員說這幾個碗很不清楚,唔該換一換比我們,他們說係甘架,不清潔我比手巾你自己整囉,心想我來食野,你叫我自己洗碗,你忙是你問題,不要向我發洩,我是客人啊第一、話係任食,其實根本呃錢我點左三文魚腩骨共三次!三次都無黎到。跟住d肥牛切到0.03咁薄,又得個4至5條。完全係呃野。總之,菜就俾多多,貴野又少,甚至唔來都有。第二、無味湯底我要左一半麻辣,一半清湯! 個麻辣係一d都唔辣,仲好油膩。完全唔合格。第三、搶錢咁搶我隔離個台話想要多碟辣椒碎,但個伙計話要收10蚊一碟。真係搶錢咁搶。最後、我地唔食,俾左隔離台。講到service真係足以我以後都唔幫襯佢\ 伙計:再唔離開我就加你錢!條友都唔知痴左邊條線,我就係6點50分入黎。咁九點鐘度我地個爐熄左,叫個伙計開番。咁佢\ 無啦啦話我地要走,如果唔係要加錢。跟住我地計到仲有20分鐘先夠鐘。咁我就話我地仲有成四五個字的時
早兩日前同幾個朋友打邊爐不停想邊間好呢,行下行下入左去
d野食真係好差睇到都唔知食唔食好

第一、話係任食,其實根本呃錢
總之,菜就俾多多,貴野又少,甚至唔來都有。

第二、無味湯底

第三、搶錢咁搶

講到service真係足以我以後都唔幫襯佢\

伙計:再唔離開我就加你錢!

咁佢\ 無啦啦話我地要走,如果唔係要加錢。跟住我地計到仲有20分鐘先夠鐘。咁我就話我地仲有成四五個字的時間,點解要走?最後佢\ 先知自己衰左就話:「我都係提你地姐!」

咁到左咁上下,夠鐘,佢\ 即刻走過來就話,你地好離開啦,我加你地錢啦!(真係@#$%^&*)

我覺得可以好聲好氣同我地講,我地又唔係惡霸,一定要霸住張台。

無啦啦駛成百幾蚊,野又難食,服務又差!一定無下次