2017-11-19 361 views
首先講落order,兩條友喺度打機打到叫唔該都唔應,到底係咩事?好喇order完話叫我返埋位坐陣先,因為要啲時間,咁我等啦好喇,等咗10分鐘,去counter,佢話整緊15分鐘,佢又話整緊,但兜嘢已經出晒煙無人理,好,我就睇你整啲咩出嚟到20分鐘,我終於見到有人埋爐頭,但佢第一件事係倒咗兜餃(我相信佢應該無睇火唔知時間整燶晒,因為呢20分鐘入面,包括坐喺爐邊包餃嘅姐姐都係完全無理過啲嘢食)。而事後佢即刻再煎過,而過程只係幾分鐘,到上盤嗰吓,唔知佢發脾氣定咩,一嘢撻落個盤度,連個兜都彈一彈起。好,終於有得食,一咬,無味嘅?(我叫嘅係白菜水晶餃咁上下嘅嘢)仲要唔熱,只係啱啱好熟。咁呢個情況當然要拎豉油同醋,但返到位點一點,點解一樣都係酸嘅?到呢一刻,我都唔知講咩好不知所謂。
好喇order完話叫我返埋位坐陣先,因為要啲時間,咁我等啦
好喇,等咗10分鐘,去counter,佢話整緊
到呢一刻,我都唔知講咩好
不知所謂。
煎餃
2017-11-19
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$28 (Tea)