2005-11-27
過份!!!!!!星期六lunch時間人多, 見咁多人咪試下囉...坐低之後上手留低既碗都冇人執, 之後叫人黎執, 佢\出聲, 冇反應, 之後就無啦啦走過黎執野....算!<br /><br />叫左個雞扒上海拉面同牛根腩撈面(餐\跟甜品)....d拉面.....冇味!!!!一dd味都冇果隻!!d湯底, 唔好講味精, 少少salt都冇落咁...!!!d牛腩, 『un』到成舊擺\落口, 要成舊拎番出黎! 算!<br /><br />d面黎左一陣, 食左兩啖唔夠, 就已經上甜品! 當你人多, 都算!!<br /><br />食到冇晒胃口, d野都冇咩點郁過。諗住飲埋杯野走..叫佢\收野...佢\收淨個甜品。都冇咩胃口...唔想食!叫佢\收左佢\...佢\竟然.........將佢\放番落門口個雪櫃!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br />個甜品, 擺\左係我地台半個鐘有多!!!!<br /><br />有冇攪錯!!!!!你s
<br />
個甜品, 擺\左係我地台半個鐘有多!!!!<br />
<br />
有冇攪錯!!!!!你service差...唔同你計!!!d野唔好食, 當自己唔好彩!!!但係咁既野都做得出!!!!仲要係當住我地面!!!!點解而家香港仲有d咁既餐\廳!!!!!仲要遊客區, 中菜!!而家香港人咁講衛生, 你都做d咁既野, 點忍!!!<br />
<br />
之後我問佢\邊個係負責人, 佢\(個waitress)就細細聲咁問咩事.我話你有乜理由將個cake放番落雪櫃!佢\就say sorry, 拎番個cake出黎放係水吧...最後我都係唔知個cake點處置架!<br />
<br />
呢d野, 我真係唔講唔得!!!!!我未食過一間野係差到咁!!!冇quality, 冇service, 連最基本既衛生都冇!!!!!!!仲點去呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!真係太嬲, 先上黎講下咋!!!!!唉....