2019-12-16
水門呢排咁紅,梗係要去幫襯下啦!水門開喺深水埗西九龍中心嘅food court 。咁開得喺food Court ,環境就一定唔會特別好㗎啦,不過勝在多座位,都唔使點樣等位。水門鋪頭細細,但係真係好多人幫襯。我大約兩三點去幫襯,order完個海南雞飯都要等十張票左右。見到水門做好多外賣嘅生意,個個都係兩三盒兩三盒咁order 。佢地出餐都算快,但品質又唔會因此下降。D 雞好滑,但又唔會好油膩,食唔到雪味。個辣醬係合理辣度,酸酸地,應該唔係食開辣既人都會接受到。唯一要講,係飯真係少d ,以午餐黎講份量有少少唔夠。佢跟餐仲有一個例湯,開頭仲以為會好似一般茶記咁既味精水,飲落出奇清,唔會太減,用來清一清口腔既辣醬味一流。以四十蚊都唔洗既價錢,都真係超水準抵食。最緊要 仲見到老細添🤤🤤🤤
以四十蚊都唔洗既價錢,都真係超水準抵食。
最緊要 仲見到老細添🤤🤤🤤