2022-07-04 762 views
今日同老公去荃灣綠楊坊一次試吓佢間花園餐廳因為我同老公都係花園餐廳嘅粉絲但係今次比其他確係有啲失望入門口口就聞到成間鋪有陣陣霉味,裝潢比其他分店殘舊暗黃,因約晚上9:00才到場用餐(10:00關門)所以一坐低就要點餐,餐廳入邊就冇乜人,侍應俾咗餐牌但想點的因廚房已收好多都沒有只好叫了肉眼和羊仔扒- 味道方面跟其他分店有點距離,肉眼都可以,大大塊,羊仔扒同之間果幾間比較略微失分,其他都ok,食物整體依舊係無左我愛紅豆冰😂但檸茶一樣好飲食物服務 見得一個女人較忙,佢忙中服務十足環境衛生拎個鐵板黎見個小強bbbb係木板上行落泥,希望關注呢方便,其他都ok
但係今次比其他確係有啲失望

食物

見得一個女人較忙,佢忙中服務十足
環境衛生

$100 (Last Night Supper)