2015-01-27 1160 views
2個大肚婆聽完講座後揾飯開,都成9點幾,諗住去食個白咖哩,點知去到都好多人等緊位,但大肚婆想食就要食,唯有等下啦。。好彩,d位都去得好快,大約等左15分鐘就入座,一人一款白咖哩,味道依然咁香,少少辣,唔再局限於朱扒了,仲有吉列朱同牛可以揀。。我order左白咖哩吉列朱扒飯,朱扒好味到不得了,炸得好脆,但個漿唔會太厚,反而件朱扒就好厚身,雖然朱扒厚,但好鬆軟。。個汁味道真係好香,只係比以往稀左少少。但依然不失色,份量充足,一個人可能真係有機會食唔晒。朋友嘅白咖哩炸魚,我無試到,佢話味道無變,都係以往一樣,一樣咁正喎!另外叫左隻糖心蛋,味道一般,不會令人上癮果d感覺,下次可以唔食
白咖哩吉列朱扒飯
白咖哩炸魚飯
糖心蛋
2015-01-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$70 (Last Night Supper)
白咖哩吉列朱扒飯