2019-04-03 86 views
無行開一排,發現北角aia中心圍住嗰個圈開咗好多唔同嘅食肆,其中有幾間都幾出名,成日大排長龍。但係大家不妨行下後邊條街人比較少,但係原來啲餐廳質素都非常之唔錯。今次來時呢一間西餐佢平日夜晚會有二人嘅套餐,但係今日我哋就選擇咗散嗌,叫咗一個牛扒,拒份量相當之多,而且比我想像中有驚喜。佢同出邊嘅牛扒味道唔同,就算唔點油都會有陣陣嘅蒜香味,咸香。而且牛扒嘅質素十分之唔錯,有濃厚嘅牛味,脂肪同嘅分佈都非常之好,勝價比高。另外就係呢一個牛肝菌芝士黑松露Pizza 呢一個手工制嘅Pizza係用咗薄餅皮比起我鍾意食嘅芝心批感覺好似差d,但係食起上嚟個感覺又真係十分之唔錯喎 ,因為佢嘅皮比較薄所以先可以更加突出佢嘅配料味道,好香好濃,我十分中意。