2018-02-13
沒有爐位, 但訂座時未有清楚講明。不能自己燒,要待廚房燒, 當放題食也沒關係。結果, 肉燒到乾哂, 黑哂, 食落苦嘅。菠蘿, 蕃薯, 玉子燒係輕輕烘一下表面, 從內面外的冰冷。翠玉瓜除左唔熱, 咬落去, 仲係生嘅。所以燒物除左辣椒粉, 基本上沒有任何調味。我地坐10樓, 人數不少, 全層只有一個連飯都未食嘅哥哥應接不暇, 服務態度都仲算好好, 好盡力, 我地表達不滿, 亦幫手同廚房反映。但食物質素仍未見改善, 同經理反應, 反問我地有沒有10樓店員哥哥有冇跟進。 人手分配已經唔合理, 唔好再為難自己員工啦, 好嗎?經理話會再同廚房反映, 結果第三次叫嘅蕃薯,玉子燒, 菠蘿係熱咖! 不過係先烚左, 再烘一下表面嘅, 真係創意滿分!整體而言, 10樓哥哥嘅服務真係算唔錯, 以咁唔足夠嘅人手來說。至於食物質素同廚房嘅技術, 朽木不可雕也, 嘗試過就知道, 有啲野真係唔好勉強。btw, 現場煙霧彌漫, 食完個人好臭抱住獵奇心態的話, 可以挑戰。想食西的話, 就算啦,唔好勉強。
不能自己燒,要待廚房燒, 當放題食也沒關係。
結果, 肉燒到乾哂, 黑哂, 食落苦嘅。
菠蘿, 蕃薯, 玉子燒係輕輕烘一下表面, 從內面外的冰冷。
翠玉瓜除左唔熱, 咬落去, 仲係生嘅。
所以燒物除左辣椒粉, 基本上沒有任何調味。
btw, 現場煙霧彌漫, 食完個人好臭
抱住獵奇心態的話, 可以挑戰。
想食西的話, 就算啦,唔好勉強。