2024-02-16
成日見到朋友食羊腩煲,又提醒咗我冬天到了!見網上介紹間日式蒸海鮮火鍋放題餐廳,仲有任食羊腩煲,所以約左同事放工一齊去試下,呢間餐廳叫相馬日式火鍋餐廳🍴。餐廳環境乾淨舒適,裝修好多日式擺設,猶如身處於日本之中🗾首先好欣賞蒸海鮮💦,款色多,有非常靚既鮑魚、沙白、蜆等等,全部都非常鮮甜,鮮味十足,海鮮既汁真係令人好清新😽然後有好吸引既燒物🔥,有燒菠蘿、粟米同翠肉瓜,真係好抵食!燒物香甜又惹味,每食一啖都食到停唔到口,越食越回味😻仲有豚肉同牛舌都好高質。肉質爽口仲帶有濃濃既豚肉同牛肉味🥩,越食越上癮🙀重要follow ig 可以任食牛舌,不得了!極期待既任食羊腩煲,羊腩香口惹味,肉質仲非常軟腍,好多蔥,勁香口,仲要吸收晒煲內既羊汁,每啖者令人越食越不能夠停手😼價錢同食物質素嚟講真係超抵食,性價比極高,要盡快再嚟食先得!