2024-05-18
一向都好鍾意好椰子🥥,幅其椰子所製作嘅甜品同飲椰汁飲品,覺得夠消暑而且入口都好清甜好正!今次就去咗將軍澳呢暑新開嘅椰子星球食椰子產品!呢間「椰子星球」嘅創辦人Andy,由細到大都係屋企嘅傳統糖水店幫手,擁有十幾年嘅甜品經驗,經過反覆學習、嘗試,佢希望能擁有自己事業,為大家帶來一系列不同款式不同味道嘅椰子🥥甜品!椰子星球主打用百分百新鮮椰子製造新款甜品,既好味又好打卡,好適合年輕人!今次我就去食咗幾款好靚好正嘅甜品,亦都係店家推介嘅💕💕🛸榴槤芒果UFO🛸炎炎夏日又點可以唔食榴槤先😍作為榴槤控嘅我哋,由其呢排係榴槤當造,一定要揀返嗰榴槤甜品滿足一下,呢個UFO選用新鮮D24榴槤肉、甜甜香芒,入面仲有每天鮮製嘅椰水凍同小丸子,仲配支椰汁係食之前先放入UFO內,由外到內完全滿足到愛甜品嘅味覺,濃濃嘅榴槤味同香芒好夾!鐘意食榴槤嘅一定唔可以錯過!🌟特濃開心果椰青凍🌟近呢一兩年多咗好多開心果甜品,開心果有其獨特香味!我都揀咗呢款成個椰子🥥咁大嘅甜品,頂部有開心果碎、入面係開心果味嘅椰青凍,除咗好綠色嘅感覺仲有好豐富嘅開心果味,真係好開心💕💕🥭楊枝甘露椰子凍🥥去到見到呢杯勁多芒粒,下面個層係豐富嘅椰
🛸榴槤芒果UFO🛸
🌟特濃開心果椰青凍🌟
🥭楊枝甘露椰子凍🥥
去到見到呢杯勁多芒粒,下面個層係豐富嘅椰子凍,層次感好分明,呢個係爸爸最愛😍😍
❣️椰子星球(將軍澳)@cocohunthk
📍將軍澳寶琳運亨路1號新都城中心一期2樓205-206號舖
@cocohunthk @peony1006
#椰子星球 #百分百新鮮椰子 #椰子凍 #榴槤 #芒果 #開心果 #榴槤甜品 #芒果甜品 #椰子甜品 #開心果甜品 #原個椰子 #新鮮即製 #香港美食 #香港甜品 #將軍澳 #將軍澳美食 #糖水