2017-11-01
秋風起就想燒下野食🌬銅鑼灣呢間火山燒就岩晒呢個天氣喇前菜,燒物,火鍋都係我必食前菜沙律係用油醋,都幾醒胃自己燒串燒都好怕會燒得太燶,但好在呢個爐既特點係五會太猛火,但溫度又夠高,所以就會快熟得黎五會變晒炭灰串燒推介必食牛肩肉,牛味濃雞腎,金茹肥牛串配埋特制醬汁燒真係好惹味菜類就不過不失,就幾考自己功夫睇下燒得會五會太亁呢個辣味火鍋湯底加埋稻亭烏冬真係不得了,同行我兩個朋友足足食左6個因為真係太太太好味必點hoegaarden都係加68就可能仼飲,平時呢個價淨係可以飲到一杯呢個雪糕又係一個必必必定要食既尤其係豆腐味,真係不得之了,豆味濃而又五會太甜,同埋外面無見過呢個牌子,細問之下先知呢個係本地品牌,下次一定要再來食過最後不得不一讚呢度既服務態度,係我食過甘多餐廳之中,呢間真係no 1,如果可以比十粒星,我都會比,因為個服務員真係每次你叫佢,佢都會有又有笑容,又有禮貌回應你所有野,講緊係有5枱客同時叫佢,佢都係甘,呢個服務態度今時今日已經五知邊度可以再搵到
前菜,燒物,火鍋都係我必食
前菜沙律係用油醋,都幾醒胃
串燒推介必食牛肩肉,牛味濃
雞腎,金茹肥牛串配埋特制醬汁燒真係好惹味
菜類就不過不失,就幾考自己功夫睇下燒得會五會太亁
呢個雪糕又係一個必必必定要食既