2023-12-21
其實之前已經食過一次,覺得都ok價錢都合理,新開又免加一所以冬至都諗住book返佢嚟食,都知到時可能收費會貴少少(例如+1 ),但好奇怪, book枱後打去餐廳想confirm問收費等等 ,聽電話個男人一路支支吾吾,問乜都遊花園,話到時2日前再confirm。終於,2日再打去,明明5pm正常都無乜客,就話好忙,聽日再覆我,到1日前終於打黎,就叫你訂佢嗰個差唔多4000蚊嘅餐,話咁你會好迫又要等又點,然後答佢唔駛想散叫。就話咁你預到時係要等耐d。另外,因為OpenRice book枱只可以book到一張,所以屋企人用第二個acc book第二張,咁屋企人就答佢2個booking係一齊,叫佢都聯絡我,點知個呀姐就又係sale套餐,仲自己係咁話就咁決定啦。基於以上唔清唔楚,所以家人再打去問下,當然又sale套餐啦,但就係咁話咩你到時8點無野食嫁啦,乜都賣晒,又話咩無位要等咁我預約黎係做乜?見之前都人話佢信用卡碌多人錢,另外有個仲慘中秋去到現場先又拎個中秋餐牌我覺得節日特別收費係好合理,但佢經營手法好有問題,好似尊登講到好模糊咁。野食係叫唔差,平日個餐牌都合理但就好似好講彩數,唔知幾時會遇到佢
價錢都合理,新開又免加一
咁我預約黎係做乜?
野食係叫唔差,平日個餐牌都合理
但就好似好講彩數,唔知幾時會遇到佢d特別安排咁
佢今次好似都係博你臨時股票唔會轉其他餐廳,到你去到唔通你成家人唔做節咩?
所以我唔會再幫襯
大家要唔要幫襯就自己諗
我只係想提醒大家!