2023-08-13 23 views
📍 茶救星球蔬果茶(旺角)網紅推介😊呢間店好特別,係苦瓜茶首創者同蔬果茶首創店,主打{手打苦瓜檸檬茶},健康之餘,又清熱又解渴,夏天一流👍行街岀哂汗,飲番杯一定最合適不過😍店內做緊限定,只要買苦瓜檸檬茶,就會有苦瓜豬同小麻將,小麻將仲可以草齊一副,4人行一齊夜行活動,大家快啲努力集齊一套小麻雀🀄️🔸苦瓜檸檬茶好多人對苦瓜嘅印象都唔係太好,但係呢一間店舖竟然大膽用苦瓜檸檬茶做主打,亦都有好多人,因為咁樣慕名而來,苦瓜檸檬茶沒有想像的苦味,反而帶有微微甘甜,出奇地清爽,⼀打開堆滿薄荷葉,苦瓜呈粒狀及片狀,加上可以咀嚼到苦瓜粒,頗有口感的,感覺相當驚喜,甜度適中。🔸 馬蹄甘蔗奶茶除左檸檬茶之外,仲有其他選擇,充滿豐富膳食纖維,清甜潤滑。食到粒粒馬蹄,好有口感,奶茶比例剛好,又香滑細嫩,相比檸檬茶不過不失!

📍 茶救星球蔬果茶(旺角)

🔸苦瓜檸檬茶

🔸 馬蹄甘蔗奶茶