(Non-member)
2008-10-20 3 views
10月9號在天后放工後,約亞女在公司附近一起晚飯,基本上係陪亞女食,原先打算去食牛腩河,但經過餃子園,覺得很沒有做餃子俾亞女食,便入去試吓,如果好吃的話,以後午餐就多一個地方去。點知!問佢哋有冇特別招牌水餃,結果當然係答佐等於冇答,最後便試了白菜水餃,春卷及豆漿。白菜水餃 淡而冇味,餃皮又穿,無汁無味;春卷 亞女睇到在廚房有個亞嬸用手將春卷由外賣盒轉放在碟上後攞比我哋,我同亞女講,佢係廚房做嘢,對手應該乾淨啩,而碟春卷 ga 味道真的好一般,點知差不多食完之際,發覺頭先果個亞嬸原來係清潔,唉!不想再動氣去投訴,真係唔會再有第二次幫襯。
淡而冇味,餃皮又穿,無汁無味;春卷
Type of Meal
Dinner