本來情人節出街食飯預左多人, 但估ng到咁差一去到門口, 只有情人節餐($538+10%). 我覺得吳喜歡食, 問接待個個人可否散叫, 佢say ok, 但需叫$5xx左右價$, 我say ok 便入去(佢有 indoor & outdoor), 因太凍我入了indoor, 及後因下雨, 在outdoor 既人只可站著等位再入座坐底每枱有一支膠花, 但我沒有, 佢say叫情人節餐才有, but我look過就不是事實了, 同時是不需叫$5xx左右價的 (吹水)我本來叫了一客牛油味薄餅, 印度薄餅, 胡椒蝦, 冬陰功, 馬拉x通菜及$88 胡椒蝦- ok沒特別$28印度薄餅 – 超市有售 (約$14/6片)$78冬陰功 – 蝦..梅的, 超酸, 那喉$38牛油味薄餅 – 凍左, 沒有吃(因想等牛尾煲才吃…最後我退回了)$58 馬拉x通菜 - 沒特別, 多油牛尾煲 在追了1hr, 才知沒有入單每一到菜15分鐘才上一個(次序好怪)先來胡椒蝦…印度薄餅.. 冬陰功..馬拉x通菜(見隔離遲來已有..追單15分鐘才有=total 30分鐘).. 牛油味薄餅(因想等牛尾煲才吃…最後我退回了), 牛尾煲
本來情人節出街食飯預左多人, 但估ng到咁差

一去到門口, 只有情人節餐($538+10%

$88 胡椒蝦- ok沒特別
$28印度薄餅 – 超市有售 (約$14/6片)
$78冬陰功 – 蝦..梅的, 超酸, 那喉

$58 馬拉x通菜 - 沒特別, 多油
牛尾煲 在追了1hr, 才知沒有入單
每一到菜15分鐘才上一個(次序好怪)先來胡椒蝦…印度薄餅.. 冬陰功..馬拉x通菜(見隔離遲來已有..追單15分鐘才有=total 30分鐘).. 牛油味薄餅(因想等牛尾煲才吃…最後我退回了), 牛尾煲沒有來. 佢地沒有服務提供過, 每一到菜都追, 個個say跟, 但沒人理你.最後我走去落單個位經理面前check單才知漏了牛尾煲, 同時我無故飲了一杯beer酒?
佢仲去我枱前查証tim…有無攪錯…我叫佢退回牛油味薄餅, 因我沒吃過. 個個經理見我不高興就say了sorry(but樣子不太服
, 仲say出來食飯都是想開心既)..佢地d服務咁..點開心呀

$27x + 20停車場(不知要比$) + 10%

元朗大把好野食, 不需去這一間
2011-02-14
$150 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day