2022-09-11
<本周餐廳推介>餐廳名稱:Lassana Coffee類別:西式任食甜品下午餐地區:中環近排很多人都討論中環半山 #LassanaCoffee 推出的Free flow high tea set, #中產窮L 決定去一試。首先,星期六日,訂座時間分為1點或3點,2節時間每節90分鐘,甜品確實是任食,指定飲品就每位上限3杯。明乎其實係任食甜品,無花無假,不過款式就只局限圖片個幾款,食第1 round 好好食,食第2 round 都仲ok 啦,第3 round 就真係。。。哈哈,ok 啦,食物質素係ok好食既,但款式就都只係個幾款囉。不過,openrice 和餐廳餐牌的圖片,鮑魚酥明明是"一整隻",但實際上食既係“一片”(見圖),哈哈,明既,成本問題,同圖片只供參考,大家明既,張就下啦。398蚊2位,另收加1,價錢ok 啦。cafe 地點距離中環地鐵站較遠,上幾層半山扶手電梯,當拍拖行街又無咩所謂既。Cafe 座位唔多,如果大家要去試,就記住先book 位啦。總括來說,只要大家不要抱太大期望去食,話唔定會覺得有驚喜。
餐廳名稱:Lassana Coffee
類別:西式任食甜品下午餐
地區:中環
398蚊2位,另收加1,價錢ok 啦。
總括來說,只要大家不要抱太大期望去食,話唔定會覺得有驚喜。