2020-08-22 2183 views
本人鑑於 很久沒有食呢間野啦,見今日老公有搭車出到去旺角,順便可以買下外賣( 鑑於疫情我哋都唔會堂食) 大家食過佢都知道,自從搬了舖頭後, 水準越來越差, 呢個都冇所謂, 有時食都係懷念下以前。不過估唔到的是,今時今日疫情關係外賣已經係普遍, 每個商店已經將外賣同外賣盒都完善化啦, 可以保證回到家你的外賣都可以完整無缺, 由其粉麵類。不過呢間嘢, 味道已經沒有以前那麼好,你的外賣都可以做到咁差, 都唔知你為咗係慳成本定係 環保喇, 你個外賣未返到屋企個蓋都已經四分五裂,個碗都可以變晒型, 其實你哋知道自己個外賣盒唔鞏固, 買咗兩碗粉你都可以用一個小小嘅膠袋將佢哋放埋一齊, 啲餸仲要打橫打直拍埋落去, 我都自問小心翼翼地保護佢回家, 但係返到去其實係冇得食嘅, 其實如果本店唔想做外賣, 你也可以唔做外賣。
香茅雞翼攦粉
TakeAway