2013-06-30 46 views
朋友說重慶大廈附近有間幾特別的甜品店。位於woodhouse 的地下。隔離系蘭芳園。遠遠望到已經比一排日式的榻榻米座位吸引住!gum樣坐非常好玩!佩服距個假窗~哈哈~有軟墊的放心!我見到店裡有椅子,如果真系不能屈膝可以入去坐!個menu我無影到,但個張系雜誌剪落黎gum,都既殘下最麻煩系我看不明白日文,但中文系用括號注明的。。。個readability 不是很高咯,,我寧願距正常d...坐了10 分鐘,waiter就過黎提醒我地只有1個鐘的時間。。。啊啊~要爭取時間啊!甜品來了!綠茶心太軟。。不太滿意啊,我見gum多人都點,以為好OK!賣相方面,我個fd 話距成個塌左,黎的時候個心已經漏左出黎啦>.<!!味道呢,不是太有綠茶味咯。。。加上上面個草莓醬,真系試不出什麽味道。。清閒丸第一粒食落去的時候好正啊!個啫喱波波好味,只是入面的水果好細粒下面系冰住的,幾特別!赤X丸?就系有西瓜波波,但重有紅色的啫喱!!再加一個甜的汁成個甜度好高。抵食地方在於裏面重有西瓜肉可以刮!我個fd 刮曬!最後’月見百匯‘ 我點的~~有雪糕,少許cereal, 中間全部水果,底層啫喱但落左超多糖
朋友說重慶大廈附近有間幾特別的甜品店。
位於woodhouse 的地下。隔離系蘭芳園。
遠遠望到已經比一排日式的榻榻米座位吸引住!
gum樣坐非常好玩!
佩服距個假窗~哈哈~有軟墊的放心!
我見到店裡有椅子,如果真系不能屈膝可以入去坐!

個menu我無影到,但個張系雜誌剪落黎gum,都既殘下

最麻煩系我看不明白日文,但中文系用括號注明的。。。

啊啊~要爭取時間啊!
甜品來了!
綠茶心太軟
綠茶心太軟。。不太滿意啊,我見gum多人都點,以為好OK!
赤丸?
下面系冰住的,幾特別!

赤X丸?就系有西瓜波波,但重有紅色的啫喱!!再加一個甜的汁
但落左超多糖漿。。食水果時都覺得:太甜了!雪糕也是,甜到無食不出它的味道。。

all inall, 我都喜歡甜食的,但呢杯同西瓜實在太甜。。。
心太軟不太OK
2013-06-28
$50 (Last Night Supper)
  • 清閒丸