2023-03-30 103 views
我從來都唔寫食評,因為從來冇一間舖差到我想去寫劣評,但今次嘅經驗係太惡劣,今本係咋騙,希望其他人可以小心啲。食物係唔錯嘅,waitress 嘅態度都表現得開朗健談,本來感覺都幾好,但後來發現非常唔誠實。起初話跟餐可以加28蚊轉Mocktail做啤酒,點之,埋單之後睇返單,發現啤酒計左正價,冇飲到個杯Mocktail又照計埋,後來我哋發現咗個問題,個waitress叫我哋唔好同佢計然後話即刻落返杯嘢比我哋飲,咁我哋都算就照飲。點知發現到另一個問題,杯1664啤酒我哋落單前個waitress 話Happy Hour 56蚊一杯, 仲係咁叫我哋9點前叫定,好似優惠咗咁,點之埋單個陣變咗78蚊杯,個waitress 仲聲大夾惡話唔係正價96蚊咪即係平咗囉!又轉口話係78蚊而唔係56蚊,佢仲打開本menu比我哋睇,點知menu寫70蚊,個waitress 仲梗硬話係因為本menu未update姐。我都未見過收錯錢仲可以咁惡😡 千其唔好去
2023-03-24