2016-06-03 913 views
細細個的時候一直憧憬自己可以成為有錢人,做個百萬富翁,但系長大之後才知道自己多麼得異想天開,長大之後,人都會對自己嘅夢想感到失落,因為覺得自己肯本不可能實現呢D夢想,然後,就咁學社會上嘅大多數人咁樣,做住朝九晚五嘅工作!我要不一樣!我中意食野,中意新奇嘅食物,我要發誓做一個專欄作家,可以每天穿梭於食物的國度,走不尋常嘅路!今日來到許留山,我就系唔走尋常路!蘿蔔糕,呢度煎得剛好,唔會話太焦,蘿蔔味十足點咗唔少芒果系列嘅野,雪糕、西米露、糖水等等,好像個芒果味,而且金黃色嘅顏色令人好有食欲,珍惜推介榴蓮酥都洗呢度嘅特色,酥皮整的好酥脆,榴蓮飄香,咬落去,有種去咗熱帶嘅感覺,滿眼榴蓮!
今日來到許留山,我就系唔走尋常路!
蘿蔔糕,呢度煎得剛好,唔會話太焦,蘿蔔味十足
2016-05-01
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea