2021-05-25
食物高質,同樣質素尖沙咀銅鑼灣貴一倍💰💛鹽燒厚切牛舌芯 $42個人最愛的厚切牛舌,鹽燒夠咸香,燒得剛熟,保留到肉汁😋💛七味雞軟骨 $58炸得好脆,點個加左七味粉既沙律醬,佐酒一流👍 忍唔住一粒接一粒咁食😝💛燒飯團 $58好淡,要另外點豉油食,飯桶曼頭表示失望🥺💛燒芝士年糕 $38芝士味唔夠濃,煙韌度ok,有d失望🥺 (遲下介紹另一間做芝士年糕達神水準的餐廳比大家😆)💛牛油果軟殻蟹卷 $160一上菜見到有8件,仲要好大件呆左😳本身我不太喜軟殻蟹都覺得好味😋 好多牛油果🥑 I like I like👍 💛明太子玉子燒 $48屬#微感動出品 (係微咋😂)#感動出品 = 食落有驚艷的感覺Definition from 為食曼頭dictionary: 內心覺得感動,嘴角不自覺地上揚,忍不住點頭,覺得不枉此生,內心深處有種幸福既感覺,彷彿今天的煩惱在心內的重量頓然輕了,令你忍不住同身邊人讚好味☺️以下係正常發揮,好食但無特別✅💛鹽燒秋葵 $28💛鹽燒雞翼 $28💛忌廉蟹肉薯餅 $58💛野菜天婦羅 $108💛燒豬頸肉 $38第一次係呢區食到一間值得推介的餐廳😊 推薦大家試下,但記住book枱呀😉
💛鹽燒厚切牛舌芯 $42
個人最愛的厚切牛舌,鹽燒夠咸香,燒得剛熟,保留到肉汁😋
💛七味雞軟骨 $58
💛燒飯團 $58
好淡,要另外點豉油食,飯桶曼頭表示失望🥺
💛燒芝士年糕 $38
💛牛油果軟殻蟹卷 $160
一上菜見到有8件,仲要好大件呆左😳
💛明太子玉子燒 $48
屬#微感動出品 (係微咋😂)
#感動出品 = 食落有驚艷的感覺
以下係正常發揮,好食但無特別✅
💛鹽燒秋葵 $28
💛鹽燒雞翼 $28