2007-08-11 5 views
成日聽人講話稻香打邊爐有幾抵有幾好食上星期終於有機會試啦同老媽子、家姐夜晚8點幾去攞位呆等左半個鐘終於有得入座啦佢地個晚做緊個孖寶,係一個湯底加一斤白灼海蝦,好似$68D蝦都OK大隻鮮甜~~我地叫左個海底椰竹絲雞湯底是晚有好多台都係叫呢個湯底,好快賣哂先黎一渣竹蔗水之後落ORDER我地叫左一碟美國肥牛、炸魚皮、鮮竹、雲吞拼水餃、芋絲、小白菜、蝦丸拼墨丸、豬腰拼豬潤、花枝片之後再叫多一渣蔗水炸魚皮幾香脆,無油益味,不錯。鮮竹、芋絲個D都係普通貨色,無咩特別雲吞同埋水餃其實D餡都係一樣,不過形狀唔同姐~但都幾鮮甜,好味手打蝦丸拼墨丸,比想像中彈牙,墨丸比蝦丸出色,有趙口~~花枝片就好似不太新鮮,有D太林既感覺>.<3個大胃王食到飽死之餘仲要有食物剩(呢個真係唔好既行為),都不過三百多,都叫做抵啦~P.S.9點後真係平好多,不過建議大家係9點前就去定門口等攞位,因為真係勁多人架(不論係星期幾都一樣)
成日聽人講話稻香打邊爐有幾抵有幾好食
上星期終於有機會試啦

同老媽子、家姐夜晚8點幾去攞位
呆等左半個鐘終於有得入座啦

佢地個晚做緊個孖寶,係一個湯底加一斤白灼海蝦,好似$68
D蝦都OK大隻鮮甜~~
我地叫左個海底椰竹絲雞湯底
是晚有好多台都係叫呢個湯底,好快賣哂

先黎一渣竹蔗水
之後落ORDER
之後再叫多一渣蔗水

炸魚皮幾香脆,無油益味,不錯。
鮮竹、芋絲個D都係普通貨色,無咩特別
手打蝦丸拼墨丸,比想像中彈牙,墨丸比蝦丸出色,有趙口~~
花枝片就好似不太新鮮,有D太林既感覺>.<