2021-05-05
其實之前食過佢銅鑼灣店,覺得食物同環境各方面都冇想像中咁好🤔。所以又嚟咗荃灣店試真啲,都係麻麻地🙈🙈所以結論係佢其實就係一間中規中矩嘅西餐。 今次下午茶時段去食,叫左兩樣嘢,其中一個加錢跟set。.◇𝑺𝒑𝒊𝒏𝒂𝒄𝒉 𝑴𝒖𝒔𝒉𝒓𝒐𝒐𝒎 𝑹𝒊𝒔𝒐𝒕𝒕𝒐 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 & 𝑩𝒂𝒄𝒐𝒏◇$108雖然賣相一般,但其實好好食😋食落口唔會太濕或者黏牙,啲米仲幾煙韌㖭。因為主打菠菜🥬同波特菇,食落唔會膩。但🐔雞肉同🥓煙肉存在就低左少少🙉.◇𝑺𝒎𝒐𝒌𝒆𝒅 𝑫𝒖𝒄𝒌 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒔𝒕 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒅 𝑺𝒑𝒂𝒈𝒉𝒆𝒕𝒕𝒊◇$98呢碟啲🦆煙燻鴨胸排晒出嚟,有成七塊咁多😯非常惹味,令人食指大動👍👍但偏油,養生人士注意🙈.◇𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 (𝑩𝒓𝒆𝒂𝒅+𝑺𝒐𝒖𝒑+𝑱𝒖𝒊𝒄𝒆)◇$38加38蚊就會有兩塊蒜蓉包🥖,一碗南瓜湯🥣,同一杯餐前飲品🥤。包同湯正常發揮。個飲品酸酸甜甜幾開胃,應該係莓汁。.◇𝑰𝒄𝒆𝒅 𝑶𝒓𝒆𝒐 𝑪𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆 𝑴𝒊𝒍𝒌◇(𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒔𝒆𝒕) +$18跟餐加18蚊可以飲沙冰🍧。不得不讚佢個賣相好邪惡好吸引❣️想放縱下自己嘅話不妨叫嚟試下,
今次下午茶時段去食,叫左兩樣嘢,其中一個加錢跟set。
雖然賣相一般,但其實好好食😋
食落口唔會太濕或者黏牙,啲米仲幾煙韌㖭。
因為主打菠菜🥬同波特菇,食落唔會膩。
但🐔雞肉同🥓煙肉存在就低左少少🙉
呢碟啲🦆煙燻鴨胸排晒出嚟,有成七塊咁多😯
非常惹味,令人食指大動👍👍
但偏油,養生人士注意🙈
◇𝑪𝒐𝒎𝒃𝒐 (𝑩𝒓𝒆𝒂𝒅+𝑺𝒐𝒖𝒑+𝑱𝒖𝒊𝒄𝒆)◇$38
包同湯正常發揮。個飲品酸酸甜甜幾開胃,應該係莓汁。
跟餐加18蚊可以飲沙冰🍧。
不得不讚佢個賣相好邪惡好吸引❣️
想放縱下自己嘅話不妨叫嚟試下,都唔錯㗎~☺️
味道雖然算係高水準,但價錢略嫌有啲進取💰。
環境有啲暗,幾有feel,但可能唔啱鍾意光猛店面嘅人。
同埋覺得衛生情況都可以改善下,地下垃圾有啲多🙈
𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍 ☼︎ 𑁍
⭐ 推薦程度: 6.5/10