2018-09-06 209 views
去完Megabox 間UA 睇戲,鬼死咁肚餓,於是係megabox 搵野食。Megabox 其實入面都算係有幾多野食下諗住食日本野又搵間好啲又坐得舒服啲嘅餐廳食晚飯,去到十樓見到日和號門口架JR 好似幾特別,又可以有卡位坐,咁等左十分鐘左右就入坐試下呢間日和號呢到係自己寫ORDER紙, 寫菜單編號後給侍應, 角切魚生飯有三文魚/蟹子/甜蛋/吞拿魚/八爪魚同油甘魚刺生果D我哋叫咗呢個咖喱芝士吉列豬扒飯,豬扒好脆唔un,咖喱少少辣啱啱好,仲有好香芝士味!另外仲叫左個壽司定食,質素中上,但尚嫌太少,唔太飽,但佢軍艦、刺身、壽司、熱食無一缺,絕無欺場,唯獨當晚點的海膽軍艦沒貨。食物總體水準唔錯,但上菜速度同服務態度就真係有待改善啦。 但好彩唔多人等位,無趕住食嘅壓力

另外仲叫左個壽司定食,質素中上,但尚嫌太少,唔太飽,但佢軍艦、刺身壽司、熱食無一缺,絕無欺場,唯獨當晚點的海膽軍艦沒貨。

2018-09-02